Contact

Oderlaan 17 A
5691 MD Son en Breugel
T 0499 - 47 53 70
E info@vocaned.nl

Voice over IP

VoIP was enkele jaren terug nog slechts een goedbedoeld experiment om via Internet goedkoop te kunnen bellen. Inmiddels is dankzij de snelle ontwikkelingen van Internet VoIP een technisch geavanceerd product. De traditionele uitvoering is een dataverbinding van de ene PBX met de andere PBX die geschikt wordt gemaakt voor transport van spraak. De moderne uitvoering maakt gebruik van een spraakserver waardoor de PBX verdwijnt als component in het netwerk. Via gateways vindt communicatie met het openbare netwerk plaats.

De telefooncentrale (PBX) de deur uit!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het uitbesteden van werkzaamheden die zij niet tot hun kernactiviteiten rekenen. Vocaned biedt u met voicediensten de mogelijkheid om uw volledige communicatieomgeving uit handen te geven, samen met het beheer ervan. Hosting noemen we dat. Zo kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten en wordt u niet afgeleid door complexe technologieën met bijbehorende zaken als hoge afschrijvingen, service en onderhoud, trainingen, backups en beveiliging.

Indien uw organisatie meerdere vestigingen heeft, belt u tussen deze vestigingen gratis. De verschillende vestigingen gedragen zich als één virtuele locatie. Er is één nummerplan, één centrale receptionistenpost en uniforme voicemail en tekstmenu's voor uw totale organisatie. De oplossingen van Vocaned verhogen de productiviteit van uw organisatie zonder de bijbehorende investeringen en afschrijvingen. U betaalt een vast maandelijks bedrag gebaseerd op de gewenste functionaliteit en het aantal medewerkers in uw organisatie.